mystras
Γενικά Δράσεις Εκδρομές Περιβάλλον Πολιτισμός

Τριήμερη Εκπαιδευτική Εκδρομή 2024

Η Τριήμερη Εκπαιδευτική Εκδρομή της Γ’ Γυμνασίου του 5ου Γυμνασίου Γλυφάδας από 3 έως 5 Απριλίου 2024 στο Γύθειο, Μυστρά, Σπήλαια Διρού, Αρεόπολη, Οίτυλο, Λημένι και εκτάκτως στους Μολάους ολοκληρώθηκε επιτυχώς.

 Αξιωθήκαμε να περιηγηθούμε και να ανακαλύψουμε   ομορφιές, να δεχτούμε πολύτιμες πληροφορίες απ’ τον ξεναγό μας, να απολαύσουμε μια διαμονή σ ένα όμορφο και καθαρό ξενοδοχείο, να γευτούμε τις νοστιμιές της Μάνης, να έρθουμε πιο κοντά με τους μαθητές/τριες μας, να μας προσφερθεί αφειδώς η φροντίδα της ανεξάντλητης γιατρού που μας συνόδευε κ. Τσαούση Αλεξάνδρας, του νεαρού συνοδού μας Αιμίλιου και των οδηγών που υπερέβησαν εαυτόν για να αντιμετωπίσουν τα έκτακτα περιστατικά .

Την εκδρομή μας ανέλαβε το πρακτορείο IQ Holidays σεβόμενο τις επιθυμίες μας και τις επιλογές μας και κινήθηκε με ευελιξία, όπου ήταν δυνατόν.

Αρχηγός και βασική διοργανώτρια της εκδρομής ήταν η θεολόγος- υποδιευθύντρια κ. Μαρία Παδιώτη.

Των μενού στα δύο μεσημεριανά, την περιήγησή μας στη Μονεμβασιά, καθώς και της ολοήμερης φροντίδας του ασθενούς μαθητή μας που αποχώρησε, επιμελήθηκε η φιλόλογος κ. Δρακοπούλου Ελεάννα.

Τους εναπομείναντες μαθητές στο ξενοδοχείο το βράδυ της προαιρετικής διασκέδασης συντρόφευσαν οι κκ. Πανάγου και Παδιώτη.

Στο τρέξιμο και την εμψύχωση πρωταγωνιστής ο νεώτερος συνάδελφός της παρέας κ Γατσωτής.

Ο κ. Κουβέρης στη σκέψη κ στην κίνηση ματ, όταν χρειάστηκε. 

Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων για τη δωρεά τους και τη συμβολή τους σ’ αυτήν την εκδρομή.

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που συνέδραμαν με την αγορά ημερολογίων στα έξοδα της εκδρομής και  τη Διευθύντρια  κ. Αθανασούλη που διέθεσε χρήματα του ταμείου του σχολείου για τον ίδιο σκοπό, καθώς και για την υποστήριξη σε όλες τις προετοιμασίες.

Μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που συνεργάστηκαν με συνέπεια μαζί μας και σ΄ αυτούς που με σεβασμό και ενσυναίσθηση δεν έστειλαν τα παιδιά τους που νοσούσαν στο ταξίδι.

Τέλος ευχαριστούμε τους/τις μαθητές/τριές μας για το ομαδικό πνεύμα που διατήρησαν ακόμη και στις δύσκολες στιγμές, για την συνεργάσιμη και καλή συμπεριφορά τους, καθώς και για τις όμορφες εμπειρίες που βιώσαμε παρέα σε αυτό  το περιπετειώδες μα και τόσο γοητευτικό ταξίδι.

εικόνα Viber 2024 04 08 22 14 43 824

Φωτογραφία στο Σπήλαιο Διρού του Νίκου Σχισμένου.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση